Visum Zuid-Soedan nodig?

1. Reizigers
2. Type Visum
Entries
3. Aanvraagduur bij instantie
Vanaf: 135.50

Een Visum Zuid-Soedan aanvragen met Kes

Wat heb je nodig om een visum Zuid-Soedan aan te vragen?

Heb ik een visum nodig voor Zuid-Soedan? Ja
Moet ik het visum voor mijn aankomst in Zuid-Soedan regelen? Ja
Hoe lang van te voren kan ik het visum voor Zuid-Soedan aanvragen? Je kunt het visum maximaal 3 maanden van te voren aanvragen
Vanaf wanneer is het afgegeven visum geldig? Vanaf de datum van visumafgifte


In onze checklists vind je voor elk type visum een stappenplan die je door je aanvraag helpt. Download de checklists om precies te zien welke documenten er nodig zijn om een visum voor Zuid Soedan aan te vragen en aan welke vereisten je allemaal moet voldoen.



De ambassade van Zuid-Soedan kan je aanvraag pas in behandeling nemen als de genoemde documenten ook voldoen aan de vereisten die in de checklist worden beschreven:
 

  1. Print de checklist uit

  2. Verzamel de benodigdheden

  3. Vink alle hokjes af

    Voor Zuid Soedan zijn alleen toeristen en zakelijke single-entry visums mogelijk. Ook is het niet mogelijk om met spoed aan te vragen.

Kosten visum Zuid-Soedan

Visum Type Geldigheidsduur Maximaal verblijf Aanvraagduur Visum kosten Visum support 21% BTW Totaal
Toerisme              
Single entry 3 maanden 30 dagen 8 werkdagen €75,- €50,- €10.50 €135.50
Zakelijk              
Single entry 3 maanden 30 dagen 8 werkdagen €75,- €50,- €10.50 €135.50