KES Visum


Keith Export Services (KES) is in 1989 begonnen met het verlenen van ambassadediensten voor de zakelijke markt. Onze klanten zijn voornamelijk grote, in Nederland gevestigde, bedrijven die hun goederen internationaal verhandelen. Deze exportbedrijven laten vaak specifieke documenten legaliseren bij verschillende ambassades waar ook visums worden verstrekt.

Het natuurlijke gevolg van het internationaal handelen van onze klanten is dat hun medewerkers steeds vaker in het buitenland zaken moesten doen. Al vrij snel is KES dan ook gaan bemiddelen in visumaanvragen.
Naast de toenemende vraag vanuit de zakelijke markt zijn er steeds meer reizigers die een toeristenvisum nodig hebben voor het maken van een verre reis.

Met KES Visum Support staan wij als betrouwbare dienstverlener tussen de reiziger en de ambassade in. Om de visumaanvragen van duizenden reizigers per jaar soepel te laten verlopen onderhouden wij uitstekende relaties met alle ambassades in Nederland en België. Wij weten als geen ander dat reizigers niet zitten te wachten op de bureaucratische rompslomp die een visumaanvraag met zich meebrengt.

Kesvisum.nl biedt een antwoord op de toenemende vraag van Nederlandse toeristen. Door de visumaanvraag voor iedere reiziger steeds makkelijker te maken hopen we dat jij meer tijd over houdt om de bestemming van je dromen te ontdekken!