Visum Zuid-Korea nodig?

1. Reizigers
2. Type Visum
Entries
3. Aanvraagduur bij instantie
Vanaf: 86.67

Een Visum Zuid-Korea aanvragen met Kes

Je hebt geen visum nodig om Zuid Korea in te reizen!

Heb ik een visum nodig voor Zuid Korea? Nee
Moet ik het visum voor mijn aankomst in Zuid Korea regelen? Nee, je kunt maximaal 90 dagen verblijven
Voor een zakelijk/toeristisch verblijf van maximaal 90 dagen heb je met een Nederlands paspoort geen visum voor Zuid Korea nodig.

KES adviseert je bij aankomst in Zuid-Korea te voldoen aan de onderstaande punten:
  • Paspoort is minstens 6 maanden geldig na aankomst
  • Paspoort heeft minstens 1 lege visumpagina
  • Je kunt aantonen dat je het land gaat verlaten door middel van een retourticket
  • Je beschikt over voldoende financiele middelen om je reis te bekostigen

Heb je een andere nationaliteit? Ben je van plan om langer dan 90 dagen te verblijven? Of reis je met een bijzondere reden?
Waarschijnlijk heb je in dat geval toch wel een visum nodig voor Zuid Korea.
Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen!

Je hebt wel visum nodig als je gaat studeren in Zuid Korea

Heb ik een visum nodig voor Zuid Korea? Ja
Moet ik het visum voor mijn aankomst in Zuid Korea regelen? Ja
Hoe lang van te voren kan ik het visum voor Zuid Korea aanvragen? Je kunt het visum maximaal 3 maanden van te voren aanvragen
Vanaf wanneer is het afgegeven visum geldig? Vanaf de datum van visumafgifte


In onze checklists vind je voor elk type visum een stappenplan die je door je aanvraag helpt. Download de checklists om precies te zien welke documenten er nodig zijn om een visum voor Zuid Korea aan te vragen en aan welke vereisten je allemaal moet voldoen.


De ambassade van Zuid Korea kan je aanvraag pas in behandeling nemen als de genoemde documenten ook voldoen aan de vereisten die in de checklist worden beschreven:
 

  1. Print de checklist uit

  2. Verzamel de benodigdheden

  3. Vink alle hokjes af  

Visum kosten studeren Zuid Korea

Type visum Geldigheidsduur Maximaal verblijf per entry Aanvraagduur bij instantie Visumkosten Visum support 21% BTW Totaal
Student 3 maanden 90 dagen 11 werkdagen €54 €37 €7,77 €98,77