Visum Taiwan nodig?

1. Reizigers
2. Type Visum
Entries
3. Aanvraagduur bij instantie
Vanaf: 87.77

Een Visum Taiwan aanvragen met Kes

Je hebt geen visum nodig om Taiwan in te reizen!

Heb ik een visum nodig voor Taiwan? Nee
Moet ik het visum voor mijn aankomst in Taiwan regelen? Nee, je kunt maximaal 90 dagen verblijven
Voor een zakelijk/toeristisch/prive-bezoek van maximaal 90 dagen hebben onderstaande nationaliteiten geen visum voor Taiwan nodig.

Andorra, Australië, België, Bulgarije, Canada, Chili, Cyprus, Denemarken, Duitsland, El Salvador, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Haïti, Honduras, Hongarije, Ierland, IJsland, Israël, Italië, Japan, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Monaco, Nederland, Nicaragua, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Oostenrijk, Paraguay, Polen, Portugal, Roemenië, San Marino, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Vaticaanstad, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten van Amerika, Zuid-Korea, Zweden, Zwitserland

Voor een zakelijk/toeristisch/prive-bezoek van maximaal 30 dagen hebben onderstaande nationaliteiten geen visum voor Taiwan nodig.

Dominicaanse Republiek, Guatemala, Maleisië, Saint Christopher en Nevis, Saint Lucia, Saint Vincent en de Grenadines, Singapore, Thailand

KES adviseert je bij aankomst in Taiwan te voldoen aan de onderstaande punten:
  • Paspoort is minstens 6 maanden geldig na aankomst
  • Paspoort heeft minstens twee lege visumpagina's
  • Je kunt aantonen dat je het land gaat verlaten door middel van een retourticket
  • Je beschikt over voldoende financiële middelen om je reis te bekostigen

Heb je een andere nationaliteit? Ben je van plan om langer dan 30/90 dagen te verblijven? Of reis je met een bijzondere reden? Waarschijnlijk heb je in dat geval toch wel een visum nodig voor Taiwan.
Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen!

Wat heb je nodig om een visum Taiwan aan te vragen?

Heb ik een visum nodig voor Taiwan? Ja
Moet ik het visum voor mijn aankomst in Taiwan regelen? Ja
Hoe lang van te voren kan ik het visum voor Taiwan aanvragen? Je kunt een visum van te voren aanvragen afhankelijk van de type visum
Vanaf wanneer is het afgegeven visum geldig? Vanaf de afgifte datum van het visum


In onze checklists vind je voor elk type visum een stappenplan dat je door je aanvraag helpt. Download de checklists om precies te zien welke documenten er nodig zijn om een visum voor Taiwan aan te vragen en aan welke vereisten je allemaal moet voldoen.



De ambassade van Taiwan kan je aanvraag pas in behandeling nemen als de genoemde documenten ook voldoen aan de vereisten die in de checklist worden beschreven:
 

  1. Print de checklist uit

  2. Verzamel de benodigdheden

  3. Vink alle hokjes af  

Visumkosten Taiwan

Type visum Geldigheidsduur Maximaal verblijf Aanvraagduur Visumkosten Kes kosten 21% BTW Totaal
Zakelijk/Toerist 3 maanden 30 dagen 4 werkdagen €43 37 €7,77 €87,77
Single entry
Single entry spoed 3 maanden 30 dagen 2 werkdagen €64,50 €74 €15,54 €154,04