Visum Soedan nodig?

1. Reizigers
2. Type Visum
Entries
3. Aanvraagduur bij instantie
Vanaf: 92.67

Een Visum Soedan aanvragen met Kes

Wat heb je nodig om een visum Soedan aan te vragen?

Heb ik een visum nodig voor Soedan? Ja
Moet ik het visum voor mijn aankomst in Soedan regelen?  Ja
Hoe lang van te voren kan ik het visum voor Soedan aanvragen? Maximaal 3 maanden van tevoren
Vanaf wanneer is het afgegeven visum geldig? Vanaf het moment van inreizen van land


In onze checklists vind je voor elk type visum een stappenplan die je door je aanvraag helpt. Download de checklists om precies te zien welke documenten er nodig zijn om een visum voor Soedan aan te vragen en aan welke vereisten je allemaal moet voldoen.



De ambassade van Soedan kan je aanvraag pas in behandeling nemen als de genoemde documenten ook voldoen aan de vereisten die in de checklist worden beschreven:
 

  1. Print de checklist uit

  2. Verzamel de benodigdheden

  3. Vink alle hokjes af  

Visumkosten Soedan

Type visum Geldigheidsduur Maximaal verblijf Aanvraagduur Visumkosten Visum support 21% BTW Totaal
Zakelijk 3 maanden 30 dagen 2 werkdagen €60 €27 €5,67 €92,67
Single entry
Toerist 3 maanden 30 dagen 2 werkdagen €60 €27 €5,67 €92,67
Single entry
Het visum is 30 dagen geldig vanaf het moment men het land inreist.