Visum Sao Tomé en Principe nodig?

1. Reizigers
2. Type Visum
Entries
3. Aanvraagduur bij instantie
Vanaf: 70.00

Een Visum Sao_Tomé_en_Principe aanvragen met Kes

Verblijf je korter dan 14 dagen ...

Heb ik een visum nodig voor Sao Tomé en Principe ? Nee
Moet ik het visum voor mijn aankomst in Sao Tomé en Principe regelen? Nee, je kunt maximaal 14 dagen verblijven
Heb je met een Nederlands paspoort geen visum voor Sao Tomé en Principe nodig.

KES adviseert je wel dat je bij aankomst in Sao Tomé en Principe voldoet aan de onderstaande punten:
  • Paspoort is minstens 6 maanden geldig na aankomst
  • Paspoort heeft minstens 1 lege visumpagina
  • Je kunt aantonen dat je het land gaat verlaten door middel van een retourticket
  • Je beschikt over voldoende financiele middelen om je reis te bekostigen

Heb je een andere nationaliteit?  Of reis je met een bijzondere reden?
Waarschijnlijk heb je in dat geval toch wel een visum nodig voor Sao Tomé en Principe.
Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen!

Ben je van plan om langer dan 14 dagen te verblijven?

In onze checklists vind je voor elk type visum een stappenplan die je door je aanvraag helpt. Download de checklists om precies te zien welke documenten er nodig zijn om een visum voor Sao Tomé en Principe aan te vragen en aan welke vereisten je allemaal moet voldoen.


De ambassade van Sao Tomé en Principe kan je aanvraag pas in behandeling nemen als de genoemde documenten ook voldoen aan de vereisten die in de checklist worden beschreven:
  1. Print de checklist uit
  2. Verzamel de benodigdheden
  3. Vink alle hokjes af

Visum kosten Sao Tomé en Principe

Type visum Geldigheidsduur Maximaal verblijf Aanvraagduur Visumkosten Visum support 21% BTW Totaal
Zakelijk              
Multiple entry 6 maanden 30 dagen 4 werkdagen €60 €50 €10,50 €120,50
Toerist              
Single entry 3 maanden 30 dagen 4 werkdagen €20 €50 €10,50 €80,50