Visum Myanmar nodig?

1. Reizigers
2. Type Visum
Entries
3. Aanvraagduur bij instantie
Vanaf: 100.50

Een Visum Myanmar aanvragen met Kes

Wat heb je nodig om een visum Myanmar aan te vragen?

Heb ik een visum nodig voor Myanmar? Ja
Moet ik het visum voor mijn aankomst in Myanmar regelen? Ja
Hoe lang van te voren kan ik het visum voor Myanmar aanvragen? Je kunt het visum voor Myanmar van te voren regelen afhankelijk van het type visum
Vanaf wanneer is het afgegeven visum geldig? Vanaf de afgifte datum visum

Om een sociaal visum (vrienden- of familiebezoek) voor Myanmar aan te vragen kun je contact met ons opnemen.

In onze checklists vind je voor elk type visum een stappenplan dat je door je aanvraag helpt. Download de checklists om precies te zien welke documenten er nodig zijn om een visum voor Myanmar aan te vragen en aan welke vereisten je allemaal moet voldoen.



Voor Myanmar kan je een e-visum aanvragen als je voor toeristische of zakelijke doeleinden naar het land reist. Het e-visum is altijd een single entry. Zorg ervoor dat je, voordat je de aanvraag voor een e-visum op onze website doet, je de volgende documenten op je pc hebt staan:


Voor een toeristen e-visum:
- een scan van een officiele kleurenpasfoto.

Voor een zakelijk e-visum:

- een scan van een officiele kleurenpasfoto.
- een kleurenscan van de uitnodiging van het bedrijf in Myanmar.
- een kleurenscan van de bedrijfsregistratie van het uitnodigende bedrijf.


Let op: de uitnodiging en de bedrijfsregistratie hebben een specifiek format. Deze kun je vinden op de onder ''downloads'' op onze website.

Let op: je kan alleen een e-visum gebruiken als je Myanmar via een van de onderstaande checkpoints inreist:

Yangon International Airport
Mandalay International Airport
Nay Pyi Taw International Airporty
Tachileik grensovergang
Myawaddy grensovergang
Kawthaung grensovergang

Als je voor zakelijke doeleinden langer in Myanmar wilt verblijven, het land meerdere keren in wilt reizen, of via een andere grensovergang binnenkomt, moet de aanvraag bij de ambassade ingediend worden. De ambassade van Myanmar kan je aanvraag pas in behandeling nemen als de genoemde documenten ook voldoen aan de vereisten die in de checklist worden beschreven:

  1. Print de checklist uit

  2. Verzamel de benodigdheden

  3. Vink alle hokjes af  
     

Kosten Visum Myanmar

Type visum Geldigheid Maximaal Verblijf Aanvraagduur Visumkosten Service btw 21% Totaal
Toerist 3 maanden 28 dagen 3 werkdagen €50 €20 €4.20 €74.20
e-visum
visum 3 maanden 28 dagen 10 werkdagen €40 €50 €10.50 €100.50
Zakelijk 3 maanden 70 dagen 3 werkdagen €70 €20 €4.20 €94.20
e-visum
Single
Entry
1 maand 70 dagen 10 werkdagen €50 €50 €10.50 €110.50
Multiple
Entry
3 maanden 70 dagen 10 werkdagen €190 €50 €10.50 €250.50
Multiple Entry 6 maanden 70 dagen 10 werkdagen €380 €50 €10.50 €440.50
Multiple Entry 12 maanden 70 dagen 10 werkdagen €570 €50 €10.50 €630.50
Sociaal (Familie bezoek) 3 maanden  70 dagen  10 werkdagen €50 €50 €10.50 €110.50
Single entry

























 

Heb je na het bekijken van de Myanmar chechecklists nog vragen? Kijk bij de veelgestelde vragen of je daar een antwoord kunt vinden of neem contact met ons op.

 

Vergemakkelijk nu je visumaanvraag
met KES Visum Support...