Visum Mongolië nodig?

1. Reizigers
2. Type Visum
Entries
3. Aanvraagduur bij instantie
Vanaf: 120.50

Een Visum Mongolië aanvragen met Kes

Wat heb je nodig om een visum Mongolië aan te vragen?

Heb ik een visum nodig voor Mongolië? Ja
Moet ik het visum voor mijn aankomst in Mongolië regelen? Ja
Hoe lang van te voren kan ik het visum voor Mongolië aanvragen? Je kunt het visum maximaal 3 maanden van te voren regelen
Vanaf wanneer is het afgegeven visum geldig? Vanaf de afgiftedatum visum


In onze checklists vind je voor elk type visum een stappenplan die je door je aanvraag helpt. Download de checklists om precies te zien welke documenten er nodig zijn om een visum voor Mongolië aan te vragen en aan welke vereisten je allemaal moet voldoen.



De ambassade van Mongolië kan je aanvraag pas in behandeling nemen als de genoemde documenten ook voldoen aan de vereisten die in de checklist worden beschreven:
 

  1. Print de checklist uit

  2. Verzamel de benodigdheden

  3. Vink alle hokjes af  

De makkelijkste manier om je visum Mongolië aan te vragen!

Type visum Geldigheidsduur Maximaal verblijf Aanvraagduur Visumkosten Visum support 21% BTW Totaal
Single entry 3 maanden 30 dagen 10 werkdagen €60 €50 €10,50 €120,50
Single entry spoed 3 maanden 30 dagen 5 werkdagen €90 €100 €21 €211
Double entry 3 maanden 30 dagen 10 werkdagen €90 €50 €10,50 €150,50
Double entry spoed 3 maanden 30 dagen 5 werkdagen €120 €100 €21 €241
Multiple entry 6 maanden 30 dagen 10 werkdagen €110 €50 €10,50 €170,50
Multiple entry spoed 6 maanden 30 dagen 5 werkdagen €140 €100 €21 €261
Multiple entry 12 maanden 30 dagen 10 werkdagen €130 €50 €10,50 €190,50
Multiple entry spoed  12 maanden 30 dagen 5 werkdagen €160 €100 €21 €281