×Als Nederlandse paspoorthouder heb je geen visum nodig. Zie onderstaande eisen.
Back

Een Visum Mexico aanvragen met Kes

Je hebt geen visum nodig om Mexico in te reizen!

Heb ik een visum nodig voor Mexico? Nee
Moet ik het visum voor mijn aankomst in Mexico regelen? Nee, je kunt maximaal 180 dagen verblijven
Voor een zakelijk/toeristisch verblijf van maximaal 180 dagen heb je met een Nederlands paspoort geen visum voor Mexico nodig.

KES adviseert je bij aankomst in Mexico te voldoen aan de onderstaande punten:
  • Paspoort is minstens 6 maanden geldig na aankomst
  • Paspoort heeft minstens 1 lege visumpagina
  • Je kunt aantonen dat je het land gaat verlaten door middel van een retourticket
  • Je beschikt over voldoende financiele middelen om je reis te bekostigen

Heb je een andere nationaliteit? Ben je van plan om langer dan 180 dagen te verblijven? Of reis je met een bijzondere reden?
Waarschijnlijk heb je in dat geval toch wel een visum nodig voor Mexico.
Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen!