×Als Nederlandse paspoorthouder heb je geen visum nodig. Zie onderstaande eisen.
Back

Een Visum Marokko aanvragen met Kes

Je hebt geen visum nodig om Marokko in te reizen!

Heb ik een visum nodig voor Marokko? Nee
Moet ik het visum voor mijn aankomst in Marokko regelen? Nee, je kunt maximaal 90 dagen verblijven
Voor een zakelijk/toeristisch verblijf van maximaal 90 dagen heb je met een Nederlands paspoort geen visum voor Marokko nodig.

KES adviseert je bij aankomst in Marokko te voldoen aan de onderstaande punten:
  • Paspoort is minstens 6 maanden geldig na aankomst
  • Paspoort heeft minstens 1 lege visumpagina
  • Je kunt aantonen dat je het land gaat verlaten door middel van een retourticket
  • Je beschikt over voldoende financiele middelen om je reis te bekostigen
Onderstaande nationaliteiten kunnen ook maximaal 90 dagen in Marokko verblijven zonder visum:
Algerije, Andorra, Argentinië, Australië, Bahrein, België, Brazilië, Bulgarije, Canada, Chili, Congo-Brazzaville,  Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Filipijnen, Finland, Frankrijk, Guinea, Griekenland, Groot-Brittannië, Hongarije, Ierland, Indonesië, Italië,Ivoorkust, Japan, Koeweit, Kroatië, Letland, Libië, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Mali, Malta, Mexico, Monaco, Niger, Noorwegen, Nieuw-Zeeland, Oman, Peru, Polen, Portugal, Puerto Rico, Qatar, Roemenië, Rusland, Saoedi-Arabië, Senegal, Singapore (30 dagen), Slowakije, Slovenië, Spanje, Tsjechie, Tunesie, Turkije, Venezuela, Verenigde Arabische Emiraten, Verenigde Staten, Zuid-Korea, Zweden, Zwitserland

Heb je een andere nationaliteit? Ben je van plan om langer dan 90 dagen te verblijven? Of reis je met een bijzondere reden? Dan heb je waarschijnlijk wel een visum nodig. Dit visum moet je persoonlijk aanvragen bij het Marokkaanse consulaat. Op de ''downloads'' pagina van onze website vind je meer informatie over de procedure van de visumaanvraag.