Visum Laos nodig?

1. Reizigers
2. Type Visum
Entries
3. Aanvraagduur bij instantie
Vanaf: 100.50

Een Visum Laos aanvragen met Kes

Wat heb je nodig om een visum Laos aan te vragen?

Heb ik een visum nodig voor Laos? Ja, voor Nederlandse en Belgische paspoorthouders
Moet ik het visum voor mijn aankomst in Laos regelen? Nee, je kunt ook een visum bij aankomst krijgen met een maximaal verblijf van 30 dagen
Hoe lang van te voren kan ik het visum voor Laos aanvragen? Je kunt het visum maximaal 3 maanden van te voren aanvragen
Vanaf wanneer is het afgegeven visum geldig? Vanaf de datum van afgifte


In onze checklists vind je voor elk type visum een stappenplan die je door je aanvraag helpt. Download de checklists om precies te zien welke documenten er nodig zijn om een visum voor Laos aan te vragen en aan welke vereisten je allemaal moet voldoen.



De ambassade van Laos kan je aanvraag pas in behandeling nemen als de genoemde documenten ook voldoen aan de vereisten die in de checklist worden beschreven:
 

  1. Print de checklist uit

  2. Verzamel de benodigdheden

  3. Vink alle hokjes af  

Kosten Visum Laos

Type visum Geldigheidsduur Maximaal verblijf Aanvraagduur Visumkosten Visum support 21% BTW Totaal
Zakelijk 3 maanden 30 dagen (ter plaatse te verlengen) 4 werkdagen €40 €50 €10,50 €100,50
Single entry
Toerist 3 maanden 30 dagen (ter plaatse te verlengen) 4 werkdagen €40 €50 €10,50 €100,50
Single entry