×Als Nederlandse paspoorthouder heb je geen visum nodig. Zie onderstaande eisen.
Back

Een Visum Kazachstan aanvragen met Kes

Je hebt geen visum nodig om Kazachstan in te reizen!

Heb ik een visum nodig voor Kazachstan? Nee
Moet ik het visum voor mijn aankomst in Kazachstan regelen? Nee, je kunt maximaal 14 dagen verblijven
 

Sinds 1 januari 2017 hoeven Nederlandse paspoorthouders geen toerist / zakelijk visum aan te vragen voor een verblijf van maximaal 14 dagen in Kazachstan.

KES adviseert je bij aankomst in Kazachstan te voldoen aan de onderstaande punten:

  • Paspoort is minstens 6 maanden geldig na aankomst
  • Paspoort heeft minstens 1 lege visumpagina
  • Je kunt aantonen dat je het land gaat verlaten door middel van een retourticket
  • Je beschikt over voldoende financiele middelen om je reis te bekostigen


Heb je een andere nationaliteit? Ben je van plan om langer dan 14 dagen te verblijven? Of reis je met een bijzondere reden?
Waarschijnlijk heb je in dat geval toch wel een visum nodig voor Kazachstan.
Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen!