×Als Nederlandse paspoorthouder heb je geen visum nodig. Zie onderstaande eisen.
Back

Een Visum Jamaica aanvragen met Kes

Je hebt geen visum nodig om Jamaica in te reizen!

Heb ik een visum nodig voor Jamaica? Nee
Moet ik het visum voor mijn aankomst in Jamaica regelen? Nee, je kunt maximaal 90 dagen verblijven
Voor een zakelijk/toeristisch verblijf van maximaal 90 dagen heb je met een Nederlands paspoort geen visum voor Jamaica nodig.

KES adviseert je bij aankomst in Jamaica te voldoen aan de onderstaande punten:
  • Paspoort is minstens 6 maanden geldig na aankomst
  • Paspoort heeft minstens 1 lege visumpagina
  • Je kunt aantonen dat je het land gaat verlaten door middel van een retourticket
  • Je beschikt over voldoende financiele middelen om je reis te bekostigen

Heb je een andere nationaliteit? Ben je van plan om langer dan 90 dagen te verblijven? Of reis je met een bijzondere reden? Kijk dan op de website van de Jamaicaanse overheid of je een visum nodig hebt.
Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen!