×Als Nederlandse paspoorthouder heb je geen visum nodig. Zie onderstaande eisen.
Back

Een Visum Frans-Guyana aanvragen met Kes

Je hebt geen visum nodig voor Frans Guyana!

Heb ik een visum nodig voor Frans Guyana? Nee
Moet ik het visum voor mijn aankomst in Frans Guyanaregelen? Nee, je kunt maximaal 90 dagen verblijven
Voor een zakelijk/toeristisch verblijf van maximaal 90 dagen heb je met een Nederlands paspoort geen visum voor Frans Guyana nodig.

KES adviseert je bij aankomst in Frans Guyana te voldoen aan de onderstaande punten:
  • Paspoort is minstens 6 maanden geldig na aankomst
  • Paspoort heeft minstens 1 lege visumpagina
  • Je kunt aantonen dat je het land gaat verlaten door middel van een retourticket
  • Je beschikt over voldoende financiele middelen om je reis te bekostigen
Heb je een andere nationaliteit? Ben je van plan om langer dan 90 dagen te verblijven? Of reis je met een bijzondere reden?
Waarschijnlijk heb je in dat geval toch wel een visum nodig voor Frans Guyana. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen!