×Neem contact met ons op voor de meest actuele informatie.
Back

Een Visum Dominicaanse_Republiek aanvragen met Kes

Je kunt een visum bij aankomst regelen om Dominicaanse Republiek in te reizen!

Heb ik een visum nodig voor Dominicaanse Republiek? Ja, voor Nederlandse en Belgische paspoorthouders
Moet ik het visum voor mijn aankomst in Dominicaanse Republiek regelen? Nee, je kunt een visum bij aankomst verkrijgen met een maximaal verblijf van 30 dagen
Voor een zakelijk/toeristisch verblijf van maximaal 30 dagen kan je met een Nederlands paspoort een visum bemachtigen on arrival voor USD 10. Dit is ook toegestaan voor zakelijke vergaderingen en bezoeken.

KES adviseert je bij aankomst in Dominicaanse Republiek te voldoen aan de onderstaande punten:
  • Paspoort is minstens 6 maanden geldig na aankomst
  • Paspoort heeft minstens 1 lege visumpagina
  • Je kunt aantonen dat je het land gaat verlaten door middel van een retourticket
  • Je beschikt over voldoende financiele middelen om je reis te bekostigen

Heb je een andere nationaliteit? Ben je van plan om langer dan 30 dagen te verblijven? Of reis je met een bijzondere reden?
Waarschijnlijk heb je in dat geval toch wel een visum nodig voor Dominicaanse Republiek.
Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen!