Visum Cambodja nodig?

1. Reizigers
2. Type Visum
Entries
3. Aanvraagduur bij instantie
Vanaf: 100.50

Een Visum Cambodja aanvragen met Kes

Wat heb je nodig om een visum Cambodja aan te vragen?

Heb ik een visum nodig voor Cambodja? Ja, voor Nederlandse en Belgische paspoorthouders
Moet ik het visum voor mijn aankomst in Cambodja regelen? Nee, je kunt ook een visum bij aankomst regelen dat 30 dagen geldig is.
Hoe lang van te voren kan ik het visum voor Cambodja aanvragen? Je kunt het visum maximaal 3 maanden voor vertrek een visum aanvragen.
Vanaf wanneer is het afgegeven visum geldig? Vanaf de datum afgifte visum


Er zijn twee soorten visa voor Cambodja: een e-visum en een regulier visum.

E-visum
Het e-visum kan alleen gebruikt worden bij de volgende grensovergangen:

  • Phnom Peng International Airport
  • Siem Rep International Airport
  • Cham Yeam (Koh Kong)
  • Pol Pet (Banteay Meanchey)
  • Bavet (Svay Rieng)
Zorg ervoor dat je, voordat je de aanvraag op onze website doet, je een duidelijke scan van een officiele pasfoto op je pc hebt staan. Deze moet je later uploaden. Het e-visum is niet verlengbaar.

 
Regulier visum
​Wil je langer dan 30 dagen in Cambodja verblijven of reis je via een andere grensovergang naar Cambodja? Dan kun je een regulier visum aanvragen.
Dit visum is 30 dagen geldig, maar kun je bij de immigratiedienst in Cambodja verlengen.

In onze checklists vind je voor elk type visum een stappenplan die je door je aanvraag helpt. Download de checklists om precies te zien welke documenten er nodig zijn om een visum voor Cambodja aan te vragen en aan welke vereisten je allemaal moet voldoen.
 

De ambassade van Cambodja kan je aanvraag pas in behandeling nemen als de genoemde documenten ook voldoen aan de vereisten die in de checklist worden beschreven:
 

  1. Print de checklist uit

  2. Verzamel de benodigdheden

  3. Vink alle hokjes af  

Kosten Visum Cambodja

Type Visum Geldigheid Maximaal Verblijf Aanvraagduur Visumkosten Service btw 21% Totaal
Toerist 3 maanden 30 dagen 3 werkdagen 40,00 15,00 3.15 €58.15
e-visum
SPOED e-visum 3 maanden 30 dagen 2 werkdagen 40,00 27,00 5.67 €72.67
Single Entry 3 maanden 30 dagen 5 werkdagen 40,00 50,00 10.50 €100.50
Spoed
Single Entry 
3 maanden 30 dagen 3 werkdagen 50.00 100,00 21,00 €171,00
Zakelijk 3 maanden 30 dagen 5 werkdagen 45,00 50,00 10.50 €105.50
Single Entry
SPOED Single Entry 3 maanden 30 dagen 3 werkdagen 55,00 100,00 21,00 €176.00