×Als Nederlandse paspoorthouder heb je geen visum nodig. Zie onderstaande eisen.
Back

Een Visum Aruba aanvragen met Kes

Je hebt geen visum nodig om Aruba in te reizen!

Heb ik een visum nodig voor Aruba? Nee
Moet ik het visum voor mijn aankomst in Aruba regelen? Nee, je kunt maximaal 90 dagen verblijven
Voor een zakelijk/toeristisch verblijf heb je met een Nederlands paspoort geen visum voor Aruba nodig.

KES adviseert je bij aankomst in Aruba te voldoen aan de onderstaande punten:
  • Paspoort is minstens 6 maanden geldig na aankomst
  • Paspoort heeft minstens 1 lege visumpagina
  • Je kunt aantonen dat je het land gaat verlaten door middel van een retourticket
  • Je beschikt over voldoende financiele middelen om je reis te bekostigen

Heb je een andere nationaliteit? Of reis je met een bijzondere reden?
Waarschijnlijk heb je in dat geval toch wel een visum nodig voor Aruba.
Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen!