×Als Nederlandse paspoorthouder heb je geen visum nodig. Zie onderstaande eisen.
Back

Een Visum Argentinië aanvragen met Kes

Je hebt geen visum nodig om Argentinië in te reizen!

Heb ik een visum nodig voor Argentinië? Nee
Moet ik het visum voor mijn aankomst in Argentinië regelen? Nee, je kunt maximaal 90 dagen verblijven
Voor een zakelijk/toeristisch verblijf van maximaal 90 dagen heb je met onderstaande nationaliteit geen visum voor Argentinië nodig:

Andorra
Armenië
Australië
Barbados
België
Bolivia
Brazilië
Bulgarije
Canada
Chili
Colombia
Costa Rica
Curaçao
Cyprus
Denemarken
Duitsland
Ecuador
El Salvador
Estland
Finland
Frankrijk
Frans-Guyana
Georgië
Granada
Griekenland
Guadeloupe
Guam
Guatemala
Guyana
Haïti
Honduras
Hong Kong
Hongarije
Ierland
IJsland
Israël
Italië
Jamaica
Japan
Kazachstan
Kosovo
Kroatië
Letland
Liechtenstein
Litouwen
Luxemburg
Macedonië
Maleisië
Malta
Martinique
Mayotte
Mexico
Monaco
Montenegro
Nederland
Nicaragua
Nieuw-Zeeland
Noorwegen
Oekraïne
Oostenrijk
Panama
Paraquay
Peru
Polynesië
Portugal
Puerto Rico
Reunion
Roemenië
Rusland
San Marino
Santa Lucia
Servië
Singapore
Slovenië
Slowakije
Spanje
Suriname
Thailand
Trinidad en Tobago
Tsjechië
Turkije
Uruguay
Vaticaanstad
Venezuela
Verenigd Koninkrijk
Verenigde Arabische Emiraten
Verenigde Staten
Virgin Eilanden
Westelijke Sahara
Wit-Rusland
Zuid-Korea
Zweden
Zweden
Zwitserland

KES adviseert je bij aankomst in Argentinië te voldoen aan de onderstaande punten:
  • Paspoort is minstens 6 maanden geldig na aankomst
  • Paspoort heeft minstens 1 lege visumpagina
  • Je kunt aantonen dat je het land gaat verlaten door middel van een retourticket
  • Je beschikt over voldoende financiele middelen om je reis te bekostigen

Heb je een andere nationaliteit? Ben je van plan om langer dan 90 dagen te verblijven of reis je met een bijzondere reden? Waarschijnlijk heb je in dat geval toch wel een visum nodig voor Argentinië. Je dient dit visum persoonlijk aan te vragen bij het de Ambassade van Argentinie in Den Haag.