Visum China nodig?

1. Reizigers
2. Type Visum
Entries
3. Aanvraagduur bij instantie
Vanaf: 171.32

Een Visum China aanvragen met Kes

Wat heb je nodig om een visum China aan te vragen?

 

Per 07-08-2017 gelden er weer extra regels voor het verkrijgen van een visum. Gebruik onze nieuwe checklists om aan alle voorwaarden te voldoen.

LET OP: De ambassade kan je uitnodigen voor een persoonlijk interview. Dit geldt vooral voor aanvragers met meerdere Turkije-stempels in het paspoort en aanvragers van een Multiple Entry visum. Houd daarom rekening met eventuele vertraging.


In onze checklists vind je voor elk type visum een stappenplan dat je door je aanvraag helpt. Download de checklists om precies te zien welke documenten er nodig zijn om een visum voor China aan te vragen en aan welke vereisten je allemaal moet voldoen. Als je de aanvraag via onze website doet, ontvang je het ambassadeformulier automatisch in je mailbox!De ambassade van China kan je aanvraag pas in behandeling nemen als de genoemde documenten ook voldoen aan de vereisten die in de checklist worden beschreven:
Vereisten pasfoto

  1. Print de checklist uit

  2. Verzamel de benodigdheden

  3. Vink alle hokjes af  

Kosten Visum China

Aantal Entries, Geldigheid & Verblijfsduur

Hoe werkt een visum voor China? Het visum voor China is tot 3 maanden geldig na de afgiftedatum van het visum. Binnen deze periode moet je naar China reizen. Als je eenmaal de Chinese grens over bent kun je maximaal 30 dagen in China verblijven. Je kan je visum niet eerder dan 90 dagen voor vertrek aanvragen.

 

Met een double of multiple entry visum voor China kun je twee of meerdere keren het land inreizen. Je kan dan, binnen de geldigheidsduur van ht visum, per bezoek maximaal 30 dagen in  China verblijven. Toeristen komen niet in aanmerking voor een multiple entry visum.

 

Indien je langer dan 30 dagen achter elkaar in China verblijft moet je aantonen waarom je een visum voor 60 of 90 dagen nodig hebt. Neem in dit geval even contact met ons op om de extra benodigdheden voor het visum China te bepalen.
 

Type Visum Geldigheidsduur Maximaal
Verblijf
Aanvraagduur bij instantie Visumkosten Visum
Support
BTW 
21%
Totaal
Single Entry*  3 maanden 30 dagen 7 werkdagen €126.55 €37.00 €7.77 €171.32
Double Entry**  3-6 maanden 30 dagen per entry 7 werkdagen €126.55 €37.00 €7.77 €171.32
Zakelijk 
​Multiple Entry
12 maanden 30 dagen per entry 7 werkdagen €126.55 €37.00 €7.77 €171.32
Spoed Procedure     2 werkdagen €197,85 €74.00 €15.54 €287.39

*Werkvisa worden alleen als single entry afgegeven
**Toeristenvisa worden alleen als single- of double entry afgegeven


Zodra we de stukken voor je visumaanvraag China bij ons op kantoor hebben zullen wij alles nakijken om je aanvraag de volgende werkdag in te kunnen dienen bij de ambassade. Voor spoedgevallen kun je contact met ons opnemen om te kijken of het mogelijk is om nog sneller te schakelen.

Houd rekening met sluitingsdagen van de ambassade. De sluitingsdgen van de ambassade zijn in 2017:
2 tm/4 oktober
25 t/m 26 december

Heb je na het bekijken van de China chechecklists nog vragen? Kijk bij de veelgestelde vragen of je daar een antwoord kunt vinden of neem contact met ons op.

 

Vergemakkelijk nu je visumaanvraag
met KES Visum Support...