Visum Sri Lanka nodig?

1. Reizigers
2. Type Visum
Entries
3. Aanvraagduur bij instantie
Vanaf: 53.15

Een Visum Sri Lanka aanvragen met Kes

Wat heb je nodig om een visum Sri Lanka aan te vragen?

Voor het aanvragen van een e-visum (ETA) voor Sri Lanka hoef je helemaal niets naar ons toe te sturen. In tegenstelling tot visa voor andere bestemmingen, is er voor Sri Lanka niet altijd een paspoort nodig. Nadat je de vragenlijst volledig hebt ingevuld en het visum is afgegeven sturen wij het meteen naar je op.

Het enige dat je nodig hebt voor een e-visum is een paspoort dat op het moment van aankomst nog minstens 6 maanden geldig is! Als je eenmaal in het bezit bent van je uitgeprinte e-visum kun je Sri Lanka inreizen 

Kosten Visum Sri Lanka

Type Visum Geldigheid Maximaal Verblijf Aanvraagduur Visumkosten Service btw 21% Totaal
e-visum  6 maanden 30 dagen 2 werkdagen 35 15 3.15 €53.15
Toerist Double entry
Zakelijk Multiple entry 6 maanden 30 dagen 2 werkdagen 40 15 3.15 €58.15
langer dan 30 dgn. verblijf 6 maanden 90 dagen 10 werkdagen 78 27 5.67 €66.67
Toerist Double Entry
Zakelijk Multiple entry 6 maanden 90 dagen 10 werkdagen 134 27 5.67 166.67















Wanneer je langer dan 30 dagen in Sri Lanka verblijft heb je een visum nodig dat aangevraagd moet worden bij de ambassade. Ook deze procedure kan KES voor je uit handen nemen. 

Geldigheid

Vanaf 90 dagen voor vertrek is het al mogelijk om je visumaanvraag te doen. De geldigheid van het visum Sri Lanka bepaald binnen welke periode je het land moet inreizen na afgifte van je visum. Met een double entry visum mag je maar 1 keer het land inreizen en kun je maximaal 30 dagen in Sri Lanka verblijven.
 

Vergemakkelijk nu je visumaanvraag
met KES Visum Support...