Visum Nigeria nodig?

1. Reizigers
2. Type Visum
Entries
3. Aanvraagduur bij instantie
Vanaf: 227.75

Een Visum Nigeria aanvragen met Kes

De makkelijkste manier om je visum voor Nigeria aan te vragen!

Makkelijk en zorgeloos een zakelijk of toeristisch visum aanvragen voor je reis naar Nigeria? Dan is jouw keus voor KES de eerste stap in de juiste richting! Wij zijn er namelijk om het visumaanvraagproces zo makkelijk mogelijk voor je te maken. Op deze pagina vind je een korte uitleg over onze services, hoe het proces zal verlopen en waar je op moet letten bij jouw visum voor Nigeria.
 

Type Visum Geldigheidsduur Maximaal
verblijf
Aanvraagduur Visumkosten Kosten Immigratiedienst KES BTW
21%
Totaal
Toerist 3 maanden 1 maand 10 werkdagen €40 $108 €75,- €15,75  *
Single
Multiple 6 maanden 1 maand 10 werkdagen €60 $372 €75,- €15,75  *
Multiple 12 maanden 1 maand 10 werkdagen €120 $372 €75,- €15,75  *
Zakelijk  3 maanden  1 maand 10 werkdagen €80 $108 €75,- €15,75  *
single
Multiple 6 maanden 1 maand 10 werkdagen €90 $372 €75,- €15,75  *
Multiple 12 maanden 1 maand 10 werkdagen €150 $372 €75,- €15,75  *
Werk 3 maanden 3 maanden 10 werkdagen €120 $190 €75,- €15,75  *
STR single
TWP
single
3 maanden 3 maanden 10 werkdagen €120 $159 €75,- €15,75  *
Spoed  -  - 2 werkdagen €150 extra  - €150,-  €31,50 -
*Bedragen kunnen afwijken ivm wisselkoers

Via kesvisum.nl maak je gebruik van een unieke en super makkelijke methode voor het aanvragen van je visum. Let bij de aanvraag van je visum voor Nigeria goed op de specifieke regels en visumprocedures die we hier beschrijven.

Voorbereiding is het halve werk...

Elk land is uniek en heeft daarom ook andere voorwaarden voor het verkrijgen van een visum. Voor Nigeria zijn er verschillenden soorten visa verkrijgbaar; een STR (als je wilt wonen en werken in Nigeria), een TWP (als je tijdelijke werkzaamheden gaat verrichten in Nigeria, maar alsnog betaald wordt door het bedrijf in het land van oorsprong), Business (voor het bijwonen van conferences en vergaderingen) en Tourist (op bezoek gaan bij familie/vrienden) visum. Mocht je een STR aanvragen, assisteren wij ook bij het legaliseren van de documenten (zoals je diploma, CV en certificaten).

Als je voor Nigeria een visum aanvraagt krijg je van ons altijd een checklist toegestuurd. Afhankelijk van het type visum dat je nodig hebt, staan de vereiste voor je visumaanvraag Nigeria hier precies in. Het aanvraagformulier maken wij voor je in orde! 

Weten welke documenten je nodig hebt voor een visumaanvraag Nigeria?
 

Checklist Toerist Visum Nigeria
Checklist Zakelijk Visum Nigeria
Checklist TWP Visum Nigeria
Checklist STR Visum Nigeria
 

Geldigheid van je visum Nigeria

Voor Nigeria geldt ook dat een multiple entry visum alleen aan te vragen is wanneer het aantoonbaar is dat de reiziger eerder in Nigeria is geweest. Hetzelfde geldt voor een multiple entry van 6 maanden: het moet aantoonbaar zijn dat de reiziger eerst een multiple entry van 3 maanden verkregen heeft.

Let op, elk visum heeft een andere geldigheidsduur. Let dus goed op wanneer het visum afgegeven is (dit is meestal de datum waarop wij het visum ophalen en retour sturen) en wanneer je het land in moet reizen. Bij alle visa (business, toerist, TWP en STR) geld een maximaal verblijf van 3 maanden. De geldigheidsduur verschilt per visum. Single entry visa (één enkele inreis; inclusief de STR en TWP) heeft een geldigheidsduur van 3 maanden. Een multiple entry visa heeft twee mogelijkheden: een geldigheidsduur van 6 maanden en een geldigheidsduur van 12 maanden. Nogmaals, je kan pas een multiple entry visum aanvragen wanneer het aantoonbaar is dat je eerder in Nigeria bent geweest.
 

Met spoed een visum voor Nigeria nodig?

De ambassade neemt spoedaanvragen van maandag t/m vrijdag aan; en reguliere aanvragen alleen op maandag, dinsdag en donderdag. Een spoedaanvraag duurt 2 werkdagen. Als je bijvoorbeeld het visumaanvraag met spoed op maandag indient, krijg je het woensdag weer in handen. De dag van indienen telt dus gewoon mee als verwerkingsdag. Heb je na het lezen van deze pagina toch nog vragen? Bekijk dan de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.
 

Vergemakkelijk je visumaanvraag met KES Visum Support...